Фасети за сияйна усмивка

Фасети за сияйна усмивка

Много хора мечтаят за по-бели и правилно подредени зъби. Порцелановите фасети са чудесен начин за създаване на красива, безупречна усмивка. Те представляват тънки плочки от порцелан, които пресъздават естествения вид на зъбите, като същевременно осигуряват достатъчна здравина. Често са избор за тези, които търсят да направят:

С порцелановите фасети успешно се възстановят счупени зъби, затварят се разстояния между тях и се прави малка промяна в позицията им. 

Консултация

Често ще чуете хората да казват, че знаменитостите имат фасети и това може да ви изглежда най-добрият начин да имате перфектни зъби. Всеки случай обаче е различен. Затова консултацията със зъболекар е първата стъпка при определяне на това дали фасетите са правилният избор за вас или има други алтернативни решения.

Порцелановите фасети са много добър избор, когато имате нужда от промяна на цвета, формата и размера на зъбите. С порцелановите фасети успешно се възстановят счупени зъби, затварят се разстояния между тях и се прави малка промяна в позицията им. Те се залепят директно върху външната (видима) повърхност на зъбите.

Предимства на порцелановите фасети

Недостатъци на фасетите

С подходящи грижи за фасетите и добри стоматологични навици можете да се насладите на здрава, красива и естествена усмивка години напред.

Грижи